14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:45
19:00
09:30
Climb
09:30 - 10:15 (45 mins)
Anna Mazna
Book
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
12:00
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
18:45
19:00
08:15
Climb
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
08:30
08:45
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
13:15
13:30
13:45
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
19:15
19:30
19:45
Climb
19:45 - 20:30 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
20:00
20:15
08:30
Climb
08:30 - 09:15 (45 mins)
Anna Mazna
Book
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
18:45
19:00
08:15
Climb
08:15 - 09:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
08:30
08:45
09:00
09:15
Climb
09:15 - 10:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
09:30
09:45
10:00
11:00
12:00
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
13:15
13:30
13:45
14:00
15:00
Climb
15:00 - 15:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
15:15
15:30
15:45
16:00
17:00
18:00
19:00
19:15
19:30
19:45
Climb
19:45 - 20:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
20:00
20:15
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:45
19:00
08:15
Climb
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
08:30
08:45
09:00
09:15
09:30
Climb
09:30 - 10:15 (45 mins)
Anna Mazna
Book
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
12:00
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
18:45
19:00
08:30
Climb
08:30 - 09:15 (45 mins)
Anna Mazna
Book
08:45
09:00
09:15
09:30
09:45
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:15
14:30
14:00
Climb
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
18:45
19:00
09:30
Climb
09:30 - 10:15 (45 mins)
Anna Mazna
Book
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
12:00
13:00
Climb
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:15
13:30
13:45
14:00
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
14:30
14:45
15:00
16:00
17:00
18:00
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
18:45
19:00