07:00
Games Power
07:00 - 07:55 (55 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Cardio+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
07:30
Cycle Pro
07:30 - 08:25 (55 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
07:45
08:00
📺 Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
08:15
Climb Ass+ABS
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
Games
08:15 - 09:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
08:30
08:45
09:00
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
📺 Total body
09:00 - 09:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
10:00
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
📺 Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
Dance Mix
12:00 - 12:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
Games Power
12:00 - 12:55 (55 mins)
Andrey Nesimoka
Book
📺 Lower body + ABS
12:00 - 12:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
📺 Back + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
В записи
Book
13:15
Games
13:15 - 14:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
13:30
Barre
13:30 - 14:15 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
13:45
14:00
📺 Upper body + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Boxing
14:15 - 15:00 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:30
14:45
15:00
📺 Total body
15:00 - 15:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
15:15
Barre
15:15 - 16:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
15:30
15:45
16:00
📺 Stretching
16:00 - 16:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
Games
17:00 - 17:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
17:15
17:30
17:45
Barre
17:45 - 18:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
18:15
Boxing
18:15 - 19:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
18:30
Cycle
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Games
18:30 - 19:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
18:45
Barre
18:45 - 19:30 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
19:00
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
19:15
Boxing
19:15 - 20:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:30
Climb
19:30 - 20:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
19:45
Party Cycle
19:45 - 20:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
Stretching
19:45 - 20:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
20:00
📺 Barre
20:00 - 20:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
20:15
20:30
Kundalini Yoga
20:30 - 21:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
Games Power
20:30 - 21:25 (55 mins)
Marina Saenko
Book
20:45
Dance Mix
20:45 - 21:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
21:00
21:15
07:00
Climb Arms+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Boxing
07:00 - 07:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Barre
07:00 - 07:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
07:30
Games
07:30 - 08:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
07:45
08:00
Boxing
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Power Balance
08:00 - 08:45 (45 mins)
Коваленко/Несимока
В записи
Book
08:15
Climb
08:15 - 09:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
08:30
Cycle
08:30 - 09:15 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
08:45
Stretching
08:45 - 09:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
09:00
TRX
09:00 - 09:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
Cycle
09:45 - 10:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
10:00
Games Power
10:00 - 10:55 (55 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Back + ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
TRX Basic
12:00 - 12:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
Stretching
12:00 - 12:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Barre
12:00 - 12:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
Cycle
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
13:15
Dance Mix
13:15 - 14:00 (45 mins)
Anna Balitska
Book
13:30
Boxing
13:30 - 14:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:45
14:00
Mobility
14:00 - 15:00 (60 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Mobility
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
14:15
14:30
Games
14:30 - 15:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:45
15:00
📺 Lower body + ABS
15:00 - 15:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
15:15
Cardio Climb
15:15 - 15:50 (35 mins)
Marina Saenko
Book
15:30
15:45
16:00
📺 Cardio+ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
Cardio+ABS
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
17:15
Games Power
17:15 - 18:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
17:30
17:45
18:00
📺 Total body
18:00 - 18:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
18:15
Climb Ass+ABS
18:15 - 19:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
18:30
Kundalini Yoga
18:30 - 19:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
18:45
Cycle
18:45 - 19:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
19:00
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
19:15
Barre
19:15 - 20:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
19:30
Boxing
19:30 - 20:15 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
Games
19:30 - 20:15 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
19:45
Cycle
19:45 - 20:30 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
20:00
Climb
20:00 - 20:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Stretching
20:00 - 20:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
20:15
Hatha yoga
20:15 - 21:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
20:30
20:45
07:00
TRX
07:00 - 07:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Back + ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
07:15
Cycle
07:15 - 08:00 (45 mins)
Karina Bortual
Book
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
07:30
07:45
08:00
Climb Arms+ABS
08:00 - 08:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
Games
08:00 - 08:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Total body
08:00 - 08:45 (45 mins)
Marina Saenko
В записи
Book
08:15
Boxing
08:15 - 09:00 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
08:30
08:45
09:00
Climb
09:00 - 09:45 (45 mins)
Karina Bortual
Book
Games Power
09:00 - 09:55 (55 mins)
Andrey Nesimoka
Book
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
📺 Stretching
09:00 - 09:45 (45 mins)
Marina Saenko
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
10:00
📺 Barre
10:00 - 10:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
📺 Lower body + ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
11:15
Cardio+ABS
11:15 - 12:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
11:30
11:45
12:00
Kundalini Yoga
12:00 - 12:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
📺 Upper body + ABS
12:00 - 12:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
12:15
12:30
Games Power
12:30 - 13:25 (55 mins)
Marina Saenko
Book
12:45
13:00
Climb Ass+ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
📺 Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
13:15
13:30
Boxing
13:30 - 14:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:45
Cycle
13:45 - 14:30 (45 mins)
Karina Bortual
Book
14:00
Games
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
Mobility
14:00 - 15:00 (60 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Total body
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
14:15
14:30
14:45
15:00
📺 Stretching
15:00 - 15:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
15:15
15:30
15:45
16:00
📺 Dance Mix
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
📺 Cardio+ABS
17:00 - 17:45 (45 mins)
Karina Bortual
В записи
Book
17:15
Barre
17:15 - 18:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
17:30
17:45
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
18:15
Dance Mix
18:15 - 19:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Barre
18:15 - 19:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
18:30
Climb Ass+ABS
18:30 - 19:15 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Cycle
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
18:45
19:00
Boxing
19:00 - 19:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Total body
19:00 - 19:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
19:15
Barre
19:15 - 20:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
19:30
Climb
19:30 - 20:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
Games
19:30 - 20:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
19:45
Cycle
19:45 - 20:30 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
20:00
Boxing
20:00 - 20:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Hatha yoga
20:00 - 20:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
20:15
Stretching
20:15 - 21:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
20:30
Games Power
20:30 - 21:25 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
20:45
21:00
21:15
07:00
📺 Barre
07:00 - 07:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
В записи
Book
07:15
Boxing
07:15 - 08:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
07:30
Cycle
07:30 - 08:15 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
07:45
Barre
07:45 - 08:30 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
08:00
Games
08:00 - 08:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Lower body + ABS
08:00 - 08:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
08:15
08:30
Climb
08:30 - 09:15 (45 mins)
Karina Bortual
Book
08:45
09:00
Stretching
09:00 - 09:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Upper body + ABS
09:00 - 09:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
10:00
Games
10:00 - 10:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
10:15
Barre
10:15 - 11:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
10:30
10:45
11:00
📺 Total body
11:00 - 11:45 (45 mins)
Karina Bortual
В записи
Book
11:15
Kundalini Yoga
11:15 - 12:00 (45 mins)
Anna Balitska
Book
11:30
11:45
12:00
📺 Mobility
12:00 - 12:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
12:15
12:30
Dance Mix
12:30 - 13:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
12:45
13:00
Cycle
13:00 - 13:45 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
13:15
Climb
13:15 - 14:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
13:30
Boxing
13:30 - 14:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:45
14:00
📺 Lower body + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
14:15
Games
14:15 - 15:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
14:30
14:45
15:00
📺 Back + ABS
15:00 - 15:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
15:15
TRX
15:15 - 16:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
15:30
15:45
16:00
📺 Total body
16:00 - 16:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
📺 Hatha yoga
17:00 - 17:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
17:15
17:30
17:45
18:00
Climb
18:00 - 18:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
18:15
Barre
18:15 - 19:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
18:30
18:45
19:00
Boxing
19:00 - 19:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
TRX
19:00 - 19:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
19:15
Barre
19:15 - 20:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
19:30
Cycle Pro
19:30 - 20:25 (55 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
19:45
20:00
Climb Ass+ABS
20:00 - 20:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
Games
20:00 - 20:45 (45 mins)
Karina Bortual
Book
📺 Stretching
20:00 - 20:45 (45 mins)
Матвиенко/Саенко
В записи
Book
20:15
Kundalini Yoga
20:15 - 21:00 (45 mins)
Anna Balitska
Book
20:30
20:45
07:00
Boxing
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Games Power
07:00 - 07:55 (55 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Tae Bo
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
07:30
Cycle
07:30 - 08:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
07:45
08:00
Climb Ass+ABS
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
08:15
Boxing
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
08:30
Barre
08:30 - 09:15 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
08:45
09:00
Climb
09:00 - 09:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
TRX
09:00 - 09:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Total body
09:00 - 09:45 (45 mins)
Marina Saenko
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
10:00
Games
10:00 - 10:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
Barre
10:45 - 11:30 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
11:00
📺 Lower body + ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
Dance Mix
12:00 - 12:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
📺 Barre
12:00 - 12:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
Climb Arms+ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
Games
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
В записи
Book
13:15
Cycle
13:15 - 14:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
Barre
13:15 - 14:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
13:30
13:45
14:00
Boxing
14:00 - 14:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Total body
14:00 - 14:45 (45 mins)
Marina Saenko
В записи
Book
14:15
TRX Basic
14:15 - 15:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
Mobility
14:15 - 15:10 (55 mins)
Marina Saenko
Book
14:30
14:45
15:00
📺 Stretching
15:00 - 15:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
15:15
15:30
15:45
16:00
📺 Barre
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
16:15
16:30
Games
16:30 - 17:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
16:45
17:00
📺 Hatha yoga
17:00 - 17:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
17:15
17:30
17:45
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
18:15
18:30
Climb
18:30 - 19:15 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
🥂 💃 🕺 Games
18:30 - 19:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
18:45
Boxing
18:45 - 19:30 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
19:00
Barre
19:00 - 19:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
19:15
19:30
Games
19:30 - 20:15 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
19:45
Party Cycle
19:45 - 20:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
20:00
Boxing
20:00 - 20:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
📺 Barre
20:00 - 20:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
20:15
20:30
Games Power
20:30 - 21:25 (55 mins)
Andrey Matvienko
Book
Stretching
20:30 - 21:15 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
20:45
21:00
21:15
08:00
📺 Total body
08:00 - 08:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
08:15
08:30
08:45
09:00
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
📺 Tae Bo
09:00 - 09:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
09:15
09:30
Games
09:30 - 10:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
09:45
10:00
Climb
10:00 - 10:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Barre
10:00 - 10:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
10:15
Flow Yoga
10:15 - 11:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
10:30
Cycle
10:30 - 11:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
10:45
11:00
Boxing
11:00 - 11:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Cardio+ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Karina Bortual
В записи
Book
11:15
Barre
11:15 - 12:00 (45 mins)
Анна Тимощук
Book
11:30
Dance Mix
11:30 - 12:15 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
11:45
12:00
📺 Total body
12:00 - 12:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
12:15
Dance Mix Private
12:15 - 13:00 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
12:30
Stretching
12:30 - 13:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
12:45
13:00
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
13:15
Boxing
13:15 - 14:00 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
Games
13:15 - 14:00 (45 mins)
Karina Bortual
Book
13:30
13:45
Barre
13:45 - 14:30 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
14:00
📺 Stretching
14:00 - 14:45 (45 mins)
Коваленко/Несимока
В записи
Book
14:15
Games Power
14:15 - 15:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
14:30
Climb Arms+ABS
14:30 - 15:15 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
14:45
15:00
📺 Barre
15:00 - 15:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
15:15
Barre
15:15 - 16:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
15:30
Games
15:30 - 16:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
15:45
16:00
Climb
16:00 - 16:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Lower body + ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
16:15
16:30
Mobility
16:30 - 17:30 (60 mins)
Andrey Nesimoka
Book
16:45
17:00
TRX
17:00 - 17:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Stretching
17:00 - 17:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
17:15
Boxing
17:15 - 18:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
17:30
17:45
Barre
17:45 - 18:30 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
В записи
Book
18:15
18:30
08:00
📺 Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
08:15
08:30
08:45
09:00
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
📺 Dance Mix
09:00 - 09:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
09:15
09:30
TRX
09:30 - 10:15 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
09:45
Climb
09:45 - 10:30 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
10:00
Dance Mix
10:00 - 10:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Total body
10:00 - 10:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
10:15
10:30
Cycle
10:30 - 11:15 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
10:45
11:00
Boxing
11:00 - 11:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
11:15
11:30
Barre
11:30 - 12:15 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
11:45
12:00
Cycle
12:00 - 12:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
📺 Stretching
12:00 - 12:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
Climb Arms+ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Cardio+ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Karina Bortual
В записи
Book
13:15
Games Power
13:15 - 14:10 (55 mins)
Pavel Barabash
Book
13:30
Mobility
13:30 - 14:30 (60 mins)
Max Tsyvinda
Book
13:45
14:00
📺 Back + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
14:15
14:30
Boxing
14:30 - 15:15 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
14:45
Climb
14:45 - 15:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book
15:00
TRX Basic
15:00 - 15:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Barre
15:00 - 15:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
15:15
Barre
15:15 - 16:00 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
15:30
15:45
16:00
Games
16:00 - 16:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Total body
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
Boxing
17:00 - 17:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
Stretching
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
📺 Barre
17:00 - 17:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
17:15
17:30
17:45
18:00
📺 Stretching
18:00 - 18:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
18:15
18:30
07:00
Games Power
07:00 - 07:55 (55 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Cardio+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
07:30
Cycle Pro
07:30 - 08:25 (55 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
07:45
08:00
Boxing
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Barre
08:00 - 08:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
08:15
Climb Ass+ABS
08:15 - 09:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
Games
08:15 - 09:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
08:30
08:45
09:00
Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
📺 Total body
09:00 - 09:45 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
10:00
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
📺 Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
Dance Mix
12:00 - 12:45 (45 mins)
Anna Balitska
Book
Games Power
12:00 - 12:55 (55 mins)
Andrey Nesimoka
Book
📺 Lower body + ABS
12:00 - 12:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
Cycle
13:00 - 13:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Back + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Max Tsyvinda
В записи
Book
13:15
Games
13:15 - 14:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
13:30
Barre
13:30 - 14:15 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
13:45
14:00
📺 Upper body + ABS
14:00 - 14:45 (45 mins)
Anna Mazna
В записи
Book
14:15
Climb
14:15 - 15:00 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Boxing
14:15 - 15:00 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:30
14:45
15:00
📺 Total body
15:00 - 15:45 (45 mins)
Алина Гаврик
В записи
Book
15:15
Barre
15:15 - 16:00 (45 mins)
Оксана Альмяшева
Book
15:30
15:45
16:00
📺 Stretching
16:00 - 16:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
Games
17:00 - 17:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
17:15
17:30
17:45
Barre
17:45 - 18:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
18:00
📺 Barre
18:00 - 18:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
18:15
Boxing
18:15 - 19:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
18:30
Cycle
18:30 - 19:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Games
18:30 - 19:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
18:45
Barre
18:45 - 19:30 (45 mins)
Alina Kuntsevska
Book
19:00
📺 Kundalini Yoga
19:00 - 19:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
19:15
Boxing
19:15 - 20:00 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
19:30
Climb
19:30 - 20:15 (45 mins)
Marina Saenko
Book
19:45
Party Cycle
19:45 - 20:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
Stretching
19:45 - 20:30 (45 mins)
Andrey Suhezkiy
Book
20:00
📺 Barre
20:00 - 20:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
20:15
20:30
Kundalini Yoga
20:30 - 21:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
Games Power
20:30 - 21:25 (55 mins)
Marina Saenko
Book
20:45
21:00
21:15
07:00
Climb Arms+ABS
07:00 - 07:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
Boxing
07:00 - 07:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Barre
07:00 - 07:45 (45 mins)
Анна Тимощук
В записи
Book
07:15
Barre
07:15 - 08:00 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
07:30
Games
07:30 - 08:15 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
07:45
08:00
Boxing
08:00 - 08:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
Book
📺 Power Balance
08:00 - 08:45 (45 mins)
Коваленко/Несимока
В записи
Book
08:15
Climb
08:15 - 09:00 (45 mins)
Anna Mazna
Book
08:30
Cycle
08:30 - 09:15 (45 mins)
Aleksandr Maksimchuk
Book
08:45
Stretching
08:45 - 09:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
09:00
TRX
09:00 - 09:45 (45 mins)
Pavel Barabash
Book
📺 Barre
09:00 - 09:45 (45 mins)
Alina Kuntsevska
В записи
Book
09:15
09:30
09:45
Cycle
09:45 - 10:30 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
Book
10:00
Games Power
10:00 - 10:55 (55 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Stretching
10:00 - 10:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
10:15
10:30
10:45
11:00
Barre
11:00 - 11:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Back + ABS
11:00 - 11:45 (45 mins)
Anna Balitska
В записи
Book
11:15
11:30
11:45
12:00
TRX Basic
12:00 - 12:45 (45 mins)
Anna Mazna
Book
Stretching
12:00 - 12:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Barre
12:00 - 12:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
В записи
Book
12:15
12:30
12:45
13:00
Cycle
13:00 - 13:45 (45 mins)
Marina Saenko
Book
Barre
13:00 - 13:45 (45 mins)
Maryna Kushnirenko
Book
📺 Upper body + ABS
13:00 - 13:45 (45 mins)
Egor Ivanilov
В записи
Book
13:15
Dance Mix
13:15 - 14:00 (45 mins)
Anna Balitska
Book
13:30
Boxing
13:30 - 14:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
13:45
14:00
Mobility
14:00 - 15:00 (60 mins)
Marina Saenko
Book
📺 Mobility
14:00 - 14:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
14:15
14:30
Games
14:30 - 15:15 (45 mins)
Andrey Nesimoka
Book
14:45
15:00
📺 Lower body + ABS
15:00 - 15:45 (45 mins)
Оксана Альмяшева
В записи
Book
15:15
Cardio Climb
15:15 - 15:50 (35 mins)
Marina Saenko
Book
15:30
15:45
16:00
📺 Cardio+ABS
16:00 - 16:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
В записи
Book
16:15
16:30
16:45
17:00
Cardio+ABS
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
📺 Dance Mix
17:00 - 17:45 (45 mins)
Andrey Nesimoka
В записи
Book
17:15
Games Power
17:15 - 18:10 (55 mins)
Max Tsyvinda
Book
17:30
17:45
18:00
📺 Total body
18:00 - 18:45 (45 mins)
Aleksandra Kovalenko
В записи
Book
18:15
Climb Ass+ABS
18:15 - 19:00 (45 mins)
Andrey Matvienko
Book
18:30
Kundalini Yoga
18:30 - 19:15 (45 mins)
Anna Balitska
Book
18:45
Cycle
18:45 - 19:30 (45 mins)
Max Tsyvinda
Book